MENU

Openbare ruimte + Stedenbouw

Ketner Olsen is... Marjan Ketner

Vanuit mijn bureau Ketner Olsen ontwerp ik buitenruimtes, waaronder pleinen, speelplekken en omgevingen van scholen, sport- en zorgcentra. Met een opleiding in architectuur en stedenbouw (TU Delft), zie ik het ontwerp van de openbare ruimte in een breed perspectief. Een goede inrichting van een plek versterkt de uitstraling van de gebouwen én vormt een goede aansluiting op de omgeving.

Het toevoegen van originaliteit en ruimtelijke kwaliteit is belangrijk in mijn werk. Een ontwerp is voor mij vooral geslaagd als het mensen uitnodigt tot verblijven en ontmoeten, als het een verrijking is in het alledaagse leven. Ik haal veel inspiratie uit samenwerken met opdrachtgevers en toekomstige gebruikers. Alle projecten die je hier ziet, zijn mede gevormd door de input en ideeën van de mensen die erbij betrokken waren. 

Ketner Olsen
is ook:

SPEELWIJK

Met Marjan Verboeket van Studio Papas werk ik onder de naam SPEELWIJK samen aan de kindvriendelijke inrichting van buurten en wijken. Aan de hand van projecten in Tilburg en Gouda hebben wij hiervoor een aanpak ontwikkeld waarbij de participatie van kinderen en bewoners centraal staat.

BELW Advies

Met Elma Schoenmaker van Bureau Ecologie en Leefomgeving Wageningen (BELW) werk ik aan projecten waarbij een hoge kwaliteit van het stedelijk groen belangrijk is. Samen zetten wij ons in voor biodiversiteit en een gevarieerde functionele inrichting van de openbare ruimte.


Studio 316

Ketner Olsen deelt sinds de zomer een gezellige studio in het hippe Zomerhofkwartier. Kom gerust eens langs voor een praatje en een lekkere espresso!

Ketner Olsen

Vijverhofstraat 47 unit 316
3032 SB Rotterdam
06- 19210245
info@ketnerolsen.com